O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovleac, nuci pecan, brânză neufch și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Granolan de dovleac și iaurt de mere Parfaits {săptămâna dovleacului: ziua 3}, Parfaits de dovleac și iaurt cu Granola condimentată cu dovleac, și Pumpkin-Pie Parfaits.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți marshmallow creme, Neufchtel și 1 lingură de suc de portocale concentrat până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Cremă De Marshmallow
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Într-un alt castron, amestecați dovleacul, siropul de arțar, scorțișoara, nucșoara și concentratul de suc de portocale rămas. Îndoiți 1/4 cană din amestecul de cremă de brânză până când nu rămân dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Cremă De Brânză
Sirop De Arțar
Scorțișoară
Dovleac
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Puneți aproximativ 3 linguri din amestecul de brânză cremă rămas în fiecare dintre cele patru pahare de desert sau parfait, urmate de aproximativ 3 linguri din amestecul de dovleac. Repetați straturile, terminând cu dovleac. Se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore sau până la 1 zi. Chiar înainte de servire, presărați fiecare parfait cu nuci pecan tocate și firimituri de ghimbir.