Parfaits De Ceai Cu Gheață
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, gelatină de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Cupcakes vegane cu ceai cu gheață cu glazură de ceai cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Scoateți din căldură; adăugați pungi de ceai. Acoperiți și abrupți timp de 5 minute. Aruncați pungile de ceai. Se amestecă gelatina în ceai până se dizolvă complet. Se răcește ușor.
Se toarnă 1/4 cană amestec de gelatină în fiecare din cele patru pahare parfait.
Puneți o cireșă în fiecare pahar; refrigerați până când este setat, dar nu ferm, aproximativ 1 oră.
Transferați amestecul de gelatină rămas într-un castron mic; la frigider timp de 1 oră sau până la moale.
Bateti amestecul de gelatina timp de 2-3 minute sau pana se omogenizeaza. Se amestecă 1/2 cană topping biciuit; lingură în pahare parfait. La frigider cel puțin 2 ore. Chiar înainte de servire, acoperiți cu toppingul bătut rămas și garnisiți cu felii de lămâie.