Parfaits de budincă de ciocolată albă și neagră

Parfaits de budincă de ciocolată albă și neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Parfaiturile de budincă de ciocolată albă și neagră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de ciocolată, zahăr, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, Nu Coace Ciocolata Neagra Granola Parfaits, și Parfaits pentru micul dejun cu Granola de ciocolată neagră de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/3 cană de zahăr și amidon de porumb într-o oală medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă 1/2 cană de lapte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți laptele și smântâna rămase. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand continuu, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Împărțiți budinca în două boluri. Se amestecă ciocolata albă într-un bol până se topește și se omogenizează. Se amestecă ciocolata neîndulcită în alt castron până se topește și se omogenizează. Se amestecă 1/2 linguriță. vanilie în fiecare castron. Apăsați folie de plastic pe suprafața ambelor budinci și refrigerați până la rece, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt NeindulcitaCiocolata De Copt Neindulcita
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
VanilieVanilie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Combinați fructele de pădure și zahărul rămas și lăsați să stea, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
6
Împărțiți budinca de ciocolată neagră între 4 pahare de 1 cană. Împărțiți cu grijă jumătate din budinca de ciocolată albă peste stratul de budincă de ciocolată neagră. Se acoperă cu zmeură, apoi rămânând jumătate din budinca de ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
ZmeurăZmeură
7
Presărați deasupra napolitane de ciocolată zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Cu Napolitane De CiocolatăCookie-uri Cu Napolitane De Ciocolată
8
Se servește imediat sau se dă la frigider, acoperit, timp de până la 2 ore.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista