Parfaits Congelate Cu Caramel De Ciocolată

Parfaits Congelate Cu Caramel De Ciocolată
Parfumurile congelate cu Caramel de ciocolată ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 454 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca desert. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, acompaniamente: sos fudge; frisca; zmeura, apa si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Parfaits Congelate Cu Caramel De Ciocolată, Parfaits Congelate Cu Caramel De Ciocolată, și Mousse De Ciocolată-Caramel Parfaits pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți lapte și 1/2 cană smântână doar la fiert într-o cratiță mică și grea, apoi scoateți-o de pe foc și păstrați-o caldă, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Aduceți apa și 1/2 cană de zahăr la fiert într-o altă cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul este dizolvat și spălând orice cristale de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe sirop, fără agitare, ușor vârtej tigaie, până când amestecul este un caramel auriu profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă amestecul de smântână caldă (amestecul se va aburi puternic și caramelul se va întări). Gatiti la foc mic, batand, pana se dizolva caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți gălbenușurile, rămânând 1/4 cană de zahăr și un vârf de sare într-un castron metalic, apoi adăugați amestecul de caramel fierbinte într-un flux lent, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Transferați crema în cratiță. Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand, pana se ingroasa si inregistreaza 170 km f pe termometru (nu lasati sa fiarba).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine în bolul mixerului în picioare, apoi se bate la viteză mare 10 minute (amestecul va fi complet rece, gros și palid). Bateți în ciocolată topită și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
7
Bateți crema de ceașcă rămasă într-un alt castron până când ține doar vârfuri rigide, apoi bateți aproximativ o pătrime de smântână în amestecul de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți crema rămasă ușor, dar bine și împărțiți amestecul între căni de hârtie, netezind blaturile. Acoperiți fiecare ceașcă cu folie și înghețați parfaits cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Pentru a servi, rupeți cu grijă fiecare ceașcă de hârtie și inversați parfaitele pe farfurii.
1
Parfaitele pot fi înghețate până la 3 zile.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista