Parfaits Congelate Cu Caramel De Ciocolată
Parfumurile congelate cu Caramel de ciocolată ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 454 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca desert. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, acompaniamente: sos fudge; frisca; zmeura, apa si o mana de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Parfaits Congelate Cu Caramel De Ciocolată, Parfaits Congelate Cu Caramel De Ciocolată, și Mousse De Ciocolată-Caramel Parfaits pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți lapte și 1/2 cană smântână doar la fiert într-o cratiță mică și grea, apoi scoateți-o de pe foc și păstrați-o caldă, acoperită.
Aduceți apa și 1/2 cană de zahăr la fiert într-o altă cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul este dizolvat și spălând orice cristale de zahăr pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe sirop, fără agitare, ușor vârtej tigaie, până când amestecul este un caramel auriu profund.
Se ia de pe foc și se adaugă cu grijă amestecul de smântână caldă (amestecul se va aburi puternic și caramelul se va întări). Gatiti la foc mic, batand, pana se dizolva caramelul.
Bateți gălbenușurile, rămânând 1/4 cană de zahăr și un vârf de sare într-un castron metalic, apoi adăugați amestecul de caramel fierbinte într-un flux lent, amestecând.
Transferați crema în cratiță. Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand, pana se ingroasa si inregistreaza 170 km f pe termometru (nu lasati sa fiarba).
Se toarnă cremă printr-o sită cu ochiuri fine în bolul mixerului în picioare, apoi se bate la viteză mare 10 minute (amestecul va fi complet rece, gros și palid). Bateți în ciocolată topită și vanilie.
Bateți crema de ceașcă rămasă într-un alt castron până când ține doar vârfuri rigide, apoi bateți aproximativ o pătrime de smântână în amestecul de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți crema rămasă ușor, dar bine și împărțiți amestecul între căni de hârtie, netezind blaturile. Acoperiți fiecare ceașcă cu folie și înghețați parfaits cel puțin 12 ore.
Pentru a servi, rupeți cu grijă fiecare ceașcă de hârtie și inversați parfaitele pe farfurii.
Parfaitele pot fi înghețate până la 3 zile.