Chineză Parfaits carne de porc la grătar ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, friptură de umăr de porc, orez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Carne De Porc Chinezească La Grătar, Chiflă Chineză De Porc La Grătar (Cha Siu Bow), și Carne De Porc Chinezească La Grătar ( Cha Sieu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele 10 ingrediente. Acoperiți și refrigerați 1 cană de sos pentru îngroșare; puneți deoparte sosul rămas pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați friptura în sferturi și așezați-o pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă 1 înăuntru. de apă în partea de jos a tigaie. Puneți jumătate din amestecul de sos rămas peste friptură. Se acoperă și se coace la 350 de ore timp de 1-1/2 ore, ungându-se ocazional cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Creșteți căldura la 400 de kilograme coaceți, neacoperite, cu 15 minute mai mult, tăind ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți friptura; se răcește ușor. Tăiați carnea de porc cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați amestecul de sos rezervat într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă; amestecați carnea de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
În fiecare din douăzeci și patru de 3 oz. pahare sau mini boluri de desert, orez stratificat și carne de porc mărunțită; se presară cu caju și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Caju
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat