Parfaite De Porc Chinezești La Grătar

Parfaite De Porc Chinezești La Grătar
Chineză Parfaits carne de porc la grătar ar putea fi doar Chineză rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, friptură de umăr de porc, orez și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Carne De Porc Chinezească La Grătar, Chiflă Chineză De Porc La Grătar (Cha Siu Bow), și Carne De Porc Chinezească La Grătar ( Cha Sieu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele 10 ingrediente. Acoperiți și refrigerați 1 cană de sos pentru îngroșare; puneți deoparte sosul rămas pentru însăilare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Tăiați friptura în sferturi și așezați-o pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială; se toarnă 1 înăuntru. de apă în partea de jos a tigaie. Puneți jumătate din amestecul de sos rămas peste friptură. Se acoperă și se coace la 350 de ore timp de 1-1/2 ore, ungându-se ocazional cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Creșteți căldura la 400 de kilograme coaceți, neacoperite, cu 15 minute mai mult, tăind ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți friptura; se răcește ușor. Tăiați carnea de porc cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Așezați amestecul de sos rezervat într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; amestecați treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă; amestecați carnea de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
În fiecare din douăzeci și patru de 3 oz. pahare sau mini boluri de desert, orez stratificat și carne de porc mărunțită; se presară cu caju și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CajuCaju
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista