Parfait Vegan de zmeură-ghimbir cu nucă de cocos fără lapte Cr frișcă
Această rețetă face 12 porții cu 376 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă $1.42 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Parfait Vegan de zmeură-ghimbir cu nucă de cocos fără lapte Cr Crumpulme ar putea fi un uimitor fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, suc de portocale, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Smoothie cu nucă de cocos cu zmeură (fără lactate, vegan), Cremă Caramel Fără Lapte De Cocos, și Budincă sănătoasă de zmeură de ciocolată (vegană, fără lactate, fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un blender sau un robot de bucătărie, curățați bine zmeura, astfel încât amestecul să fie cât mai neted posibil. Treceți-l printr-o strecurătoare cu plasă fină și aruncați solidele. Ar trebui să rămâneți cu aproximativ 2 2/3 cană de piure de zmeură fără semințe; dacă ajungeți cu mai puțin, adăugați suc de mere până ajungeți la asta amount.In o tigaie cu sos mediu, amestecați piureul fără semințe, agave, sucul de portocale, amidonul de porumb și agarul energic pentru a preveni aglomerarea oricăruia dintre ingredientele uscate. Odată omogenă, puneți tigaia cu sos la foc mediu și amestecați ocazional. Între timp, Distribuiți aproximativ 1 lingură de ghimbir tăiat cubulețe în fundul fiecăruia (8-1
ochelari parfait.Când amestecul începe să fiarbă, întoarceți rapid căldura și turnați o cantitate egală în fiecare pahar. Lăsați stratul de zmeură să se răcească la temperatura camerei până se solidifică (aproximativ 1 oră) înainte de a transfera toate paharele în frigider chill.To faceți ciocolata crocantă, așezați ciocolata și uleiul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți-le timp de aproximativ 1 minut, verificând la 30 de secunde pentru a vă asigura că amestecul nu arde. Se amestecă bine până se omogenizează complet și toate bucățile de ciocolată au melted.In într-un castron mare, combinați cerealele de orez brun, pudra de cafea și sarea.
Turnați amestecul de ciocolată și amestecați bine cu o spatulă mare, având grijă să nu zdrobiți cerealele. Odată bine acoperit, turnați cerealele pe un silpat și întindeți-l într-un strat cât mai subțire posibil.
Puneți acest lucru la frigider pentru a se solidifica (aproximativ 30 de minute.) Pentru frisca de cocos, nu agitați cutia de lapte de cocos. Pur și simplu deschideți cutia și folosiți o lingură mare pentru a îndepărta toată crema groasă de deasupra. Veți rămâne cu niște lapte subțire de nucă de cocos în fundul cutiei, dar îl puteți folosi într-o altă rețetă.
Așezați crema de nucă de cocos, zahărul de cofetărie și vanilia în mixerul standului și bateți la înălțime timp de aproximativ 5 minute, până când sunt groase și pufoase ca biciuite cream.To asamblați parfaitele, sfărâmați bucăți de ciocolată în fiecare pahar pentru a forma un strat uniform. Puneți deasupra crema bătută cu nucă de cocos și garnisiți cu fulgi de nucă de cocos ușor prăjiți și/sau zmeură proaspătă suplimentară, dacă doriți.