Parfait Dublu De Budincă De Ciocolată
Parfait dublu de budincă de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 364 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, smântână grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Parfait De Mentă Subțire Cu Ciocolată Dublă, Parfait de dovleac și budincă de ciocolată {GF}, și Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată-fait Pie sau Parfait pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună amidon de porumb, 1/4 cană zahăr, 1/4 cană cacao și un vârf de sare într-o cratiță medie grea, apoi bateți treptat laptele. Se aduce la fierbere, șoptind constant, apoi se fierbe, șoptind, până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata tocată și untul până se topesc.
Transferați budinca într-un castron metalic și răciți rapid, așezând într-o baie de gheață și amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Între timp, bateți smântâna cu vanilia și restul de 2 linguri de zahăr și 1 lingură de cacao până când ține doar vârfuri rigide.
Strat de budincă și smântână în pahare de 8 uncii.
Se servește praf cu cacao.
Parfaitele pot fi făcute cu 1 oră înainte și răcite, acoperite.