Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide

Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide
Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 245 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, chifle brioche, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Parfait De Ficat De Rață Și Pui Cu Smocuri, Tartă de parfait din ficat de pui mătăsos, și Parfait de ficat de pui cu chutney de mere și șofran.

Instrucțiuni

1
Puneți fructele uscate și vinul de desert într-un castron. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute. Între timp, topiți ușor untul într-o tigaie mare și prăjiți ficatul cu usturoiul, salvia și mult piper negru timp de aproximativ 5 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Vin De DesertVin De Desert
Fructe UscateFructe Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Răsturnați amestecul într-un robot de bucătărie, răzuind toate sucurile de unt și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă smântâna și 2 linguri de vin din fructele uscate, se condimentează cu sare, apoi se amestecă din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Ungeți cu generozitate interiorul a 8 x 100 ml ramekins. Puneți câteva stafide înmuiate în vin în baza fiecărui ramekin, apoi acoperiți cu parfait. Acoperiți și răciți. Se vor păstra 2 zile la frigider sau 1 lună la congelator. Decongelați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Pentru a servi, rulați un cuțit în interiorul ramekinelor și întoarceți parfaitul pe farfurii. Însoțiți cu brioșă prăjită și câteva frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Parfait funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista