Paprikash De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Paprikash de pui. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 405 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, sare, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 55%. Rețete similare includ Paprikash De Pui, Paprikash De Pui, și Paprikash De Pui.
Instrucțiuni
Topiți margarina într-un cuptor olandez.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; se sotează la foc mediu 10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați pui, roșii și șuncă; sotati 5 minute. Se amestecă făina, ardeiul, sarea, piperul și frunza de dafin.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 15 minute. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă tăiței; acoperiți și gătiți 15 minute sau până când tăiței sunt fragede.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna. Gatiti la foc mic 5 minute sau pana se incalzeste bine.