Pappardelle de vară cu roșii, rucola și parmezan
Pappardelle de vară cu roșii, rucola și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 423 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, slănină, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pappardelle cu dovleac de vară și pesto de rucola-nuc, Pappardelle cu rucola și Prosciutto, și Pappardelle cu dovlecei de iarnă prăjiți, rucola și nuci de pin.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge; păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați piper și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul este parfumat.
Adăugați roșiile; gatiti 45 de secunde sau doar pana se incalzeste, amestecand usor.
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați sucul de lămâie și sarea.
Combinați pastele fierbinți, rucola și amestecul cald de roșii într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză și slănină.