Pappardelle de dovlecei cu Pesto și vinete alla Norma
Zucchini Pappardelle cu Pesto și vinete alla Norman este un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 512 calorii. Pentru $6.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Paste în stil Sicilian cu vinete, roșii și Ricotta Salata (Pastan Alla Norma), Rigatoni Alla Norma, și Pastan Alla Norma.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați jumătate din pielea de vinete și tăiați vinetele în discuri groase de 1/2 inch. Apoi stivați discurile și tăiați vinetele în bastoane de 1/2 inch lățime. Sareți vinetele și lăsați-o să se scurgă pe un prosop de bucătărie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Așezați menta și 1 cană de frunze de busuioc cu nucile de pin prăjite în vasul unui robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper și se rade în 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați coaja de lămâie și sucul, apoi porniți procesorul și transmiteți în flux aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Așezați pesto-ul într-un castron mare de mică adâncime din care puteți servi pastele de dovlecei. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Dovlecei
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Folosind un cojitor de legume și bărbierind lungimea dovlecelilorse taie foarte subțire în panglici largi, asemănătoare pastelor. Dacă dovleceii sunt mari și semințe, aruncați semințele odată ce ajungeți în centru. Întoarceți dovleceii și coajați până ajungeți la semințe. Dacă dovleceii sunt fermi și de dimensiuni mici până la medii, veți putea folosi toate legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
7
Așezați bulionul de legume și 2 căni de apă într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline, 3 ture de tigaie, într-o tigaie mare și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați vinetele în uleiul fierbinte și rumeniți ușor, 6 până la 7 minute, aruncând ocazional. Aruncați și combinați cu fulgii de chile și usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Adăugați roșiile și acoperiți tigaia cu un capac etanș. Agitați tigaia ocazional și gătiți până când roșiile izbucnesc, încă 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Între timp, încălziți stocul și apa la fierbere scăzută, adăugați dovleceii, gătiți 2 minute. Folosiți un păianjen sau clești pentru a îndepărta dovleceii în pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Adăugați 1 cană de lichide de gătit și aruncați pentru a acoperi și combina, folosind lichide suplimentare de gătit, dacă este necesar. Se acoperă cu brânză suplimentară pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
13
Scoateți capacul din vinete și rupeți restul de 1/2 cană de frunze de busuioc. Aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
14
Serviți dovleceii îngrămădiți pe farfurie cu vinetele alături, topping vinete cu ricotta salata sfărâmată.