Pappardelle cu lămâie, anghinare și sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu lămâie, anghinare pentru copii și sparanghel. Această rețetă servește 6. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, anghinare pentru copii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel prăjit și anghinare pentru bebeluși cu Aioli de lămâie-oregano, Sparanghel prăjit și anghinare pentru bebeluși cu Aioli de lămâie-oregano, și Sparanghel prăjit și anghinare pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Puneți pastele deoparte; păstrați cald.
Combinați 2 căni de apă și suc într-un castron mediu. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la 1/4 inch de la bază; coaja tulpina.
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede; tăiați la aproximativ 1 inch de partea superioară a anghinarei.
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime.
Puneți jumătățile de anghinare în apă cu lămâie.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Scurgeți bine anghinarea; se usucă.
Adăugați anghinare în tigaie. Acoperiți și gătiți 8 minute, amestecând ocazional; descoperi. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana cand anghinarea este aurie, amestecand frecvent.
Așezați anghinare într-un castron mare.
Puneți tigaia la foc mediu; adăugați 1/4 cană de apă rămasă și sparanghel în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați sparanghel, pătrunjel și coajă la anghinare; aruncați bine.
Adăugați pastele, lichidul de gătit rezervat, restul de 2 linguri de ulei, cimbru, sare și piper în amestecul de anghinare; aruncați bine.
Așezați 2 căni de amestec de paste în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de brânză.