Pappardelle cu lămâie, anghinare și sparanghel

Pappardelle cu lămâie, anghinare și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu lămâie, anghinare pentru copii și sparanghel. Această rețetă servește 6. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, anghinare pentru copii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel prăjit și anghinare pentru bebeluși cu Aioli de lămâie-oregano, Sparanghel prăjit și anghinare pentru bebeluși cu Aioli de lămâie-oregano, și Sparanghel prăjit și anghinare pentru copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Puneți pastele deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Combinați 2 căni de apă și suc într-un castron mediu. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la 1/4 inch de la bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede; tăiați la aproximativ 1 inch de partea superioară a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
5
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Puneți jumătățile de anghinare în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scurgeți bine anghinarea; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
9
Adăugați anghinare în tigaie. Acoperiți și gătiți 8 minute, amestecând ocazional; descoperi. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana cand anghinarea este aurie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați anghinare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Puneți tigaia la foc mediu; adăugați 1/4 cană de apă rămasă și sparanghel în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați sparanghel, pătrunjel și coajă la anghinare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SparanghelSparanghel
PătrunjelPătrunjel
Carne De VităCarne De Vită
13
Adăugați pastele, lichidul de gătit rezervat, restul de 2 linguri de ulei, cimbru, sare și piper în amestecul de anghinare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
PiperPiper
PastePaste
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Așezați 2 căni de amestec de paste în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista