Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pappardelle cu lămâie, anghinare pentru copii și sparanghel. Această rețetă servește 6. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 459 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, anghinare pentru copii, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel prăjit și anghinare pentru bebeluși cu Aioli de lămâie-oregano, Sparanghel prăjit și anghinare pentru bebeluși cu Aioli de lămâie-oregano, și Sparanghel prăjit și anghinare pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Puneți pastele deoparte; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Combinați 2 căni de apă și suc într-un castron mediu. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina la 1/4 inch de la bază; coaja tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Suc
Apă
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure, lăsând inima și fundul fragede; tăiați la aproximativ 1 inch de partea superioară a anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
5
Tăiați fiecare anghinare pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
6
Puneți jumătățile de anghinare în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Lămâie
Apă
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scurgeți bine anghinarea; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
9
Adăugați anghinare în tigaie. Acoperiți și gătiți 8 minute, amestecând ocazional; descoperi. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana cand anghinarea este aurie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați anghinare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Puneți tigaia la foc mediu; adăugați 1/4 cană de apă rămasă și sparanghel în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați sparanghel, pătrunjel și coajă la anghinare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Sparanghel
Pătrunjel
Carne De Vită
13
Adăugați pastele, lichidul de gătit rezervat, restul de 2 linguri de ulei, cimbru, sare și piper în amestecul de anghinare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Piper
Paste
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
14
Așezați 2 căni de amestec de paste în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de brânză.