Pappardelle al Cinghiale

Nevoie de un fel principal fără lactate? Pappardelle al cinghiale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 1306 calorii, 78g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.38 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de mistreț, țelină, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cinghiale în agrodolce (mistreț dulce și acru), Mistreț în stilul părții de Est: Cinghiale di Calitri, și Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și ouăle până se formează un aluat. Frământați aluatul până când izvorăște înapoi când este împins cu degetul, aproximativ 10 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Rulați pastele cu o mașină de paste sau un știft până când are o grosime de 1/16 inci.
Tăiați în panglici late de 3/4 inci. Gatiti pana la al dente in apa clocotita, sarata, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Sotati ceapa, rozmarinul si telina in ulei de masline pana se inmoaie si incepe sa se coloreze.
Adăugați roșiile, mistrețul și nucșoara rasă. Gatiti pana cand carnea de mistret este gatita si amestecul se reduce la o consistenta de sos, aproximativ 10-15 minute.
Scurgeți pastele și adăugați la sos. Aruncați până când pastele sunt bine acoperite.