Pappardelle al Cinghiale

Pappardelle al Cinghiale
Nevoie de un fel principal fără lactate? Pappardelle al cinghiale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 1306 calorii, 78g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.38 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână carne de mistreț, țelină, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cinghiale în agrodolce (mistreț dulce și acru), Mistreț în stilul părții de Est: Cinghiale di Calitri, și Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Treviso Radicchio) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și ouăle până se formează un aluat. Frământați aluatul până când izvorăște înapoi când este împins cu degetul, aproximativ 10 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Rulați pastele cu o mașină de paste sau un știft până când are o grosime de 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Tăiați în panglici late de 3/4 inci. Gatiti pana la al dente in apa clocotita, sarata, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Sotati ceapa, rozmarinul si telina in ulei de masline pana se inmoaie si incepe sa se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați roșiile, mistrețul și nucșoara rasă. Gatiti pana cand carnea de mistret este gatita si amestecul se reduce la o consistenta de sos, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MistrețMistreț
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Scurgeți pastele și adăugați la sos. Aruncați până când pastele sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții2
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista