Papion cu sos de muștar de somon și tarhon

Papion cu somon și sos de muștar tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 514 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei vegetal, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Partea prăjită de somon cu muștar, tarhon și sos de arpagic, Partea Prăjită De Somon Cu Muștar, Tarhon Și Sos De Arpagic, și Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa, tarhonul si patrunjelul in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă vinul. Gatiti descoperit aproximativ 4 minute sau pana cand vinul s-a evaporat. Se amestecă frisca și muștarul.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 5 până la 10 minute sau până când sosul este ușor îngroșat.
Adăugați paste, somon și 1/4 cană de brânză în sos în tigaie; aruncați ușor până când pastele sunt acoperite uniform.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.