Papion cu pui și sparanghel
Papion cu pui și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe de sparanghel, ciuperci, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Papioane Cu Pui Și Sparanghel, Sparanghel Cremos-Papioane De Pui, și Sparanghel de pui Lemony cu papioane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, rupeți capetele dure ale sparanghelului până când tulpinile se prind ușor. Spălați sparanghelul; tăiați în bucăți de 1 inch.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă sparanghelul, ciupercile și usturoiul. Gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana cand puiul nu mai este roz in centru si legumele sunt fragede.
Într-un castron mic, amestecați treptat bulionul în amidon de porumb. Se amestecă ceapa și busuiocul. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de pui. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste. Se condimentează cu sare. Aruncați cu paste.