Papioane Mediteraneene
Papioanele mediteraneene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 376 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați măsline, paste cu papion, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Papion cu șuncă, Cârnați și papioane, și Papioane ' n ' Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, amestecați amestecul de sos și laptele cu sârmă până se amestecă.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; fierbeți 1 minut, amestecând ocazional.
Amestecați ușor pastele, sparanghelul, roșiile și șunca în sos.
Se toarnă în caserolă. Acoperiți; coaceți 35 până la 45 de minute sau până la bule.
Scoateți caserola din cuptor.
Coaceți descoperit cu aproximativ 3 minute mai mult sau până când brânza este topită.