Papioane, dovlecel, morcovi și pui
Papioanele, dovleceii, morcovii și puiul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru 2,18 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 524 de calorii, 39 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Vă este adusă de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, usturoi, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de lingură de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați dovlecel și papion, pui și papion și papion cu pui și creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o tigaie la foc mediu și gătește 4 căței de usturoi 1 minut, până când se rumenesc.
Puneți dovlecelul în tigaie, asezonați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie. Pus deoparte.
Puneți puiul în tigaie și gătiți 10 minute sau până când sucul curge limpede.
Puneți morcovii într-o oală cu suficientă apă pentru a se acoperi și aduceți la fierbere. Gatiti pana se inmoaie, scurgeti si puneti deoparte.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele farfalle și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Topiți untul în tigaie la foc mediu și gătiți usturoiul rămas până devine auriu.
Se toarnă bulionul de pui și apa și se amestecă granulele de bulion până se dizolvă. Se amestecă treptat parmezanul.
Amestecați dovlecelul, puiul și morcovul și continuați să gătiți până când se încălzește. Se amestecă ușor cu pastele pentru a servi.