Papioane cremoase cu șuncă și legume

Papioane cremoase cu șuncă și legume
Papioane cremoase cu șuncă și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 411 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă de arpagic și ceapă, morcovi tăiați pentru copii, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Papioane Cu Legume De Primăvară, Usturoi Prăjit, Papioane Cremoase Cu Ciuperci, și Papioane cremoase și pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, amestecați crema de brânză și jumătate și jumătate. Gatiti la foc mediu 2-3 minute, amestecand continuu, pana se topeste si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă morcovii. Gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Se amestecă sparanghelul. Acoperiți; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
MorcovMorcov
4
Se amestecă pastele, șunca și maghiranul. Gatiti, amestecand ocazional, doar pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
PastePaste
șuncășuncă

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista