Papas Chorreadas (cartofi cu smântână și sos de brânză)
Papas Chorreadas (cartofi cu smântână și sos de brânză) ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. O porție conține 2650 calorii, 66g de proteine, și 142g de grăsime. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Această rețetă din rețetele mele columbiene necesită roșii zaruri, ardei gras, apă și sare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Papas Chorreadas (cartofi cu sos de smântână), Papas Chorreadas (cartofi Columbieni cu brânză și sos de roșii), și Cartofi Fierți Stil Columbian (Papas Chorreadas) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și bulionul de pui într-o cratiță medie. Se acoperă cu apă și se fierbe și se fierbe aproximativ 30 de minute până se înmoaie.
Scurgeți și setați o parte.
În timp ce cartofii se gătesc, încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și roșiile, amestecați și gătiți aproximativ 7 minute.
Adăugați praf de usturoi, chimen, sare și piper. Se amestecă și se fierbe încă 2 minute.
Adăugați smântână, coriandru și brânză.
Amestecați bine și reduceți focul și gătiți timp de 3 minute sau până când brânza s-a topit.
Într-un vas de servire puneți cartofii și turnați sosul deasupra.
Serviți-le fierbinți. Rețetă Papas Chorreadas