Pană Iceberg cu Pancetta
Iceberg Wedge cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.2 Pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de castraveți, pancetta, pansament cu lămâie cu ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Iceberg Wedge, Pană De Aisberg Tocată, și Creveți Iceberg Wedge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pancetta în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand sunt crocante.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Tăiați capul de salată în jumătate; tăiați fiecare jumătate în 2 pene.
Așezați 1 pană pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată.
Stropiți fiecare pană cu 2 linguri de pansament cu lămâie cu ierburi; se presară cu 1/4 cană de roșii și 2 linguri de castraveți.
Se presară uniform cu pancetta.