Panzotti de dovlecei cu brânză: Panzotti di Zucchini con Cacio
Panzotti de dovlecei cu brânză: Panzotti di Zucchini con Cacio este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 44 g de grăsimi și un total de 889 de calorii. Pentru 2,23 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, nucșoară, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Caprese Braised Chicken with Cacio e Pepe Zucchini Taitei, Dovlecel la grătar cu brânză albă și flori de dovlecel și Dovlecel la grătar cu brânză albă și flori de dovlecel.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați dovlecelul și tăiați ambele capete. Tăiați în rondele de 1/16 inch și lăsați deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până se afumă.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc mediu până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați dovleceii și frunzele de oregano și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Într-un castron, amestecați amestecul de dovlecel fiert, oul, ricotta, pecorino, nucșoara și pătrunjelul până se amestecă bine și asezonați ușor cu sare și piper.
Întindeți pastele în foi pe a doua cea mai subțire setare și tăiați-le în rondele de 3 inci cu un pahar de apă sau un tăietor de paste.
Puneți 1/2 lingură de amestec de dovlecei în fiecare și împăturiți-le într-o jumătate de lună. Continuați până când sunt folosite toate pastele.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Puneți panzotti în apă și gătiți până când pastele sunt fragede, aproximativ 3 până la 4 minute.
Între timp, topește untul într-o tigaie de 12 până la 14 inci și adaugă frunzele de salvie.
Scurge pastele într-o strecurătoare și toarnă în amestecul de unt. Se amestecă pentru a se acoperi bine și se toarnă într-un vas de paste încălzit. Se rade cacio peste paste, folosind un curățător de legume și se servește.
Puneți 3 1/2 căni de făină în centrul unei plăci mari de tăiat din lemn. Faceți o groapă în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Cu ajutorul unei furculițe, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți puțul, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va aduna când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele. Odată ce ai o masă unită, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați bucățile rămase. Refăinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați sau modelați după cum doriți.