Rețeta Panzanella de pui la grătar ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 704 calorii, 33g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, uleiul de măsline, frunzele de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Panzanella La Grătar, Panzanella La Grătar, și Panzanella BLT la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați jumătățile de baghetă pe grătar, tăiați partea în jos și grătiți până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Tăiați în cuburi de 1 1/2 inch și rezervați.
5
Frecați puiul cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți ambele părți până când sunt fierte (160 buc. f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se transferă pe placa de tăiat și se lasă să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Tăiați în cuburi de 1 1/2 inch.
8
Așezați roșiile, castraveții, ceapa, măslinele, busuiocul, pâinea și puiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateți restul de 9 linguri de ulei, oțet de vin roșu, oțet balsamic, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă peste salată și se aruncă bine pentru a se umezi.
11
Lăsați salata să stea 15 minute. Condimentează după gust și servește.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.