Panzanella De Iarnă

Panzanella De Iarnă
Panzanella de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 394 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, usturoi, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Panzanella De Iarnă, Panzanella De Iarnă, și Panzanella de iarnă cu pansament de mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc moderat și gătiți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul și cimbrul și adăugați imediat cuburile de pâine. Aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați cea mai mare parte a brânzei rase și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt și presărați cu brânza rămasă și sare și piper și aruncați ușor din nou cât este încă cald pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt clare și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 10 până la 15 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Înmuiați ceapa feliată în oțetul de sherry și un vârf de sare timp de aproximativ 15 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Aruncați dovlecelul cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline, salvie, sare și piper. Aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți până când dovlecelul este fraged și ușor caramelizat, aproximativ 15 până la minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lasă să se răcească.
10
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați varza de Bruxelles sfărâmată și gătiți până se înmoaie, dar păstrați o notă de claritate, aproximativ 1 1/2 minute, și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12
În ceapa roșie rezervată și oțetul, amestecați restul de 1/2 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Într-un castron mare combinați dovleceii prăjiți, crutoanele și varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
CrutoaneCrutoane
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Adăugați vinaigreta și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
15
Adăugați frunzele de pătrunjel și aruncați din nou. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
16
Garnisiți cu parmezan ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
17
Nota bucătarului: "înmuierea scurtă a cepei în oțet de sherry-uneori numită înflorirea cepei-înmoaie gustul de ceapă crudă."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista