Panzanella de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 394 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, usturoi, varză de Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Panzanella De Iarnă, Panzanella De Iarnă, și Panzanella de iarnă cu pansament de mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc moderat și gătiți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul și cimbrul și adăugați imediat cuburile de pâine. Aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Adăugați cea mai mare parte a brânzei rase și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Transferați pâinea pe o foaie de copt și presărați cu brânza rămasă și sare și piper și aruncați ușor din nou cât este încă cald pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți amestecând o dată sau de două ori, până când crutoanele sunt clare și ușor colorate la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 10 până la 15 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Înmuiați ceapa feliată în oțetul de sherry și un vârf de sare timp de aproximativ 15 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Aruncați dovlecelul cu 1 1/2 linguri de ulei de măsline, salvie, sare și piper. Aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt și coaceți până când dovlecelul este fraged și ușor caramelizat, aproximativ 15 până la minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lasă să se răcească.
10
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați varza de Bruxelles sfărâmată și gătiți până se înmoaie, dar păstrați o notă de claritate, aproximativ 1 1/2 minute, și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
12
În ceapa roșie rezervată și oțetul, amestecați restul de 1/2 cană de ulei de măsline. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Într-un castron mare combinați dovleceii prăjiți, crutoanele și varza de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Crutoane
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați vinaigreta și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
15
Adăugați frunzele de pătrunjel și aruncați din nou. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
16
Garnisiți cu parmezan ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
17
Nota bucătarului: "înmuierea scurtă a cepei în oțet de sherry-uneori numită înflorirea cepei-înmoaie gustul de ceapă crudă."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.