Panuchos de porc și fasole mărunțite cu Habanero murat și ceapă (Cochinita Pibil)
Panuchos de porc și fasole mărunțită cu Habanero murat și ceapă (Cochinita Pibil) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 10. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de fund de porc, suc de lămâie, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Molote de vițel Cochinita Pibil cu ceapă murată, Cochinita Pibil (Puerco Pibil), și Pibil de fenicul prăjit cu ceapă Haba Elixero-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și ușor înmuiat, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați pasta achiote și amestecați bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto Paste
5
Adăugați sucurile de portocale și ananas și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, opriți focul și transferați cu grijă într-un blender. Mișto. Procesați amestecul până la neted, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presărați puternic fundul de porc cu sare și piper pe toate părțile. Aranjați pielea portocalie pe fundul unui aragaz lent, cu pielea în sus (acest lucru adaugă mai multă aromă cărnii de porc și asigură că carnea nu se va usca).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Boston Fundul
Portocaliu
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
7
Așezați fundul de porc deasupra portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
Portocaliu
8
Turnați piureul achiote în interiorul aragazului lent. Acoperiți aragazul lent și porniți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
9
Lăsați-l să gătească până când carnea de porc este fragedă și gata de mărunțit, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
10
Opriți aragazul lent și scoateți portocalele din oală și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Grăsime De Porc înapoi
11
Lăsați carnea de porc să se răcească ușor înainte de mărunțire. Folosind două furci sau cu mâinile curate, tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent umplut cu sos și păstrați la cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
1
Amestecați ardeii habanero, sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano și sarea într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Habanero Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
1
Amestecați împreună ceapa roșie, sucul de lămâie, uleiul de măsline, regano și sarea într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapă Roșie
Ulei De Măsline
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea 30 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
4
Pentru tortilele umplute cu fasole neagră prăjită( panuchos): folosind un tăietor rotund de 5 inci, tăiați o tortilă mai mică din fiecare tortilă. Salvați resturile pentru a face chilaquiles, supă de tortilla etc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Tortilla
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Apoi adăugați fasolea să se încălzească și să se înmoaie, aproximativ 5 minute, amestecând continuu pentru a evita arderea. Opriți căldura și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/2 cană de ulei vegetal la 350 de grade F. În timp ce uleiul se încălzește, formați panuchos. Începeți prin a răspândi 1 lingură de fasole încălzită pe suprafața tortilei. Stivați a doua tortilla peste ea apăsând pe margini pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Îndepărtați excesul de fasole de pe partea panucho. Lucrând în loturi, prăjiți panuchos până la culoarea aurie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
8
Scoateți din tigaie și scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Pentru a servi: topiți fiecare panucho cu aproximativ 1/3 cană de cochinita pibil. Se acoperă cu ceapa roșie murată și habaneros, dacă se dorește. Ia o mușcătură, mori și du-te în rai.