Pansament Pentru Pâine De Porumb

Pansament Pentru Pâine De Porumb
Rețeta de pâine de porumb ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această garnitură are 275 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 58 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de salvie, pâine de porumb, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Pansament Pentru Pâine De Porumb, Pansament Pentru Pâine De Porumb, și Pansament Pentru Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 2 linguri de unt; se adauga ceapa si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Gatiti, amestecand des, pana devine auriu deschis, aproximativ 6 pana la 8 minute si scoateti din tigaie pe o farfurie mica. Ridicați focul la mediu-mare și adăugați apa, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei și lăsând apa să fiarbă doar câteva minute pentru a infuza aroma de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Puneți pâinea de porumb într-un bol mare de amestecare. Topiți restul de 6 linguri de unt într-o tigaie mică la foc mediu și lăsați-l să baloneze până când solidele din lapte încep să devină aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
TigaieTigaie
6
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți scurt până când începeți să crocant, aproximativ 30 de secunde. Cu o lingură cu fante, îndepărtați salvia și puneți deasupra pâinii de porumb pentru a se scurge și a fi crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Scoateți untul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Adăugați ouăle și ceapa gătită în pâinea de porumb și turnați untul rumenit peste amestec. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pâine De PorumbPâine De Porumb
UntUnt
CeapăCeapă
OuăOuă
9
Adăugați apa infuzată cu ceapă, câte o lingură, pliată ușor, până când pâinea de porumb este umezită uniform, dar nu udă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă InfuzatăApă Infuzată
Pâine De PorumbPâine De Porumb
CeapăCeapă
10
Se toarnă pansamentul într-un vas de copt de 9 x 11 inci și se coace în cuptorul preîncălzit până când blatul are o culoare maro aurie și pansamentul este așezat la mijloc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Pâinea de porumb poate fi asociată cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista