Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Pansamentul cu orez lipicios ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 499 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați șalote, cârnați, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Purple Tai Orez Aragaz Orez Lipicios, Aripi de pui fierbinți și lipicioase cu pansament de fermă, și Legume prăjite lipicioase cu sos de susan-Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul într-un castron mare și acoperiți cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea peste noapte.
3
Scurgeți orezul. Căptușiți un abur mare și larg cu un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Întindeți orezul pe prosop într-un strat uniform. Aduceți 1 inch de apă la fierbere în partea de jos a vaporului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați orezul, acoperiți și aburiți la foc moderat timp de aproximativ 40 de minute, până când este fraged și translucid. Puf de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Între timp, puneți shiitake-ul uscat într-un castron mediu și acoperiți cu apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsați să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
8
Tăiați tulpinile și tăiați capacele în bucăți de 1/2 inch. Turnați cu grijă lichidul de înmuiere într-o ceașcă, oprindu-vă înainte de a ajunge la nisipul din partea de jos.
9
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 3 linguri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
12
Adăugați shiitake-ul proaspăt, acoperiți și gătiți, amestecând de câteva ori, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
13
Adăugați shiitake-ul reconstituit, condimentați cu sare și piper, acoperiți și gătiți timp de 2 minute. Răsturnați ciupercile într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în tigaie. Când uleiul este fierbinte, adăugați scallions și cârnați și gătiți la foc moderat, amestecând, până când cârnații sunt încălziți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați castanele de apă și castanele fierte și amestecați pentru a se încălzi, aproximativ 1 minut; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Castane
16
Adăugați ciupercile, 1 cană de lichid de înmuiere shiitake, Shaoxing, sos de soia și zahăr și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Suc De Lămâie, Opțional
17
Adăugați orezul aburit și amestecați pentru a încorpora toate ingredientele. Se amestecă coriandrul tocat și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Orez Fiert
1 Kg Tortillas De Maíz
18
Ungeți un vas de copt mare, puțin adânc. Împachetați orezul în vas și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
19
Puneți vasul într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
20
Se toarnă suficientă apă pe tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a vasului. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți timp de 1 oră, până când orezul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
21
Se ornează cu crenguțele de coriandru și se servește.