Pansament De Casă Thousand Island

Pansament De Casă Thousand Island
Homemade Thousand Island Dressing ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ketchup, maioneză, gust de murături și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pansament De Casă Thousand Island, Casă Revenire Thousand Island Dressing, și Creație de gătit: sandvișuri Reuben cu pansament de casă Thousand Island pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele împreună într-un castron mediu.Acoperiți și refrigerați până la o săptămână.Mai multe condimente de casă pe Republica alimentară: sos ușor Tzatziki
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Unt De Ceapă Caramelizat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Pesto de pătrunjel și lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista