Pansament Cu Orez Sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul cu orez sălbatic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, pâine cu cuburi de inci, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pansament Cu Orez Sălbatic, Pansament Cu Orez Sălbatic, și Pansament De Orez Sălbatic Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Clătiți orezul într-o sită sub apă rece, apoi acoperiți cu apă rece cu 2 inci într-o oală de 4 litri. Se fierbe la foc mic, acoperit, până se înmoaie, 50 de minute până la 1 oră.
Scurgeți orezul în sită și răciți 10 minute.
Pâine prăjită într-o tigaie mare de mică adâncime în mijlocul cuptorului până la uscare, aproximativ 30 de minute.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc moderat, amestecand, pana cand este crocanta si transferati cu o lingura cu fante intr-un castron mare. Gatiti ceapa in grasimea ramasa in tigaie, amestecand, pana se inmoaie.
Adăugați țelina și gătiți, amestecând, 1 minut.
Adăugați ceapa și țelina în slănină și amestecați pătrunjelul, pâinea, orezul și sarea și piperul după gust.
Creșteți temperatura la 375 de grade F.
Transferați pansamentul într - un vas de copt cu unt de 3 până la 4 litri și stropiți bulionul de pui peste pansament.
Coaceți pansamentul, acoperit, 20 de minute, apoi descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când pâinea se rumeneste și pansamentul este încălzit.
* Pansamentul poate fi asamblat (dar nu copt) cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.* Pansamentul poate fi copt în timp ce curcanul stă după prăjire.