Pansament Cu Ierburi De Iaurt Grecesc

Pansament Cu Ierburi De Iaurt Grecesc
Iaurt grecesc ierburi Dressing ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 73 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână arpagic, iaurt grecesc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Zară & Iaurt Grecesc Ierburi Dressing, Iaurt Grecesc Caesar Dressing, și Iaurt Grecesc Caesar Dressing.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul, 2 linguri de apă, oțet de orez, ulei de măsline, arpagic, pătrunjel, usturoi și 1/2 linguriță fiecare sare și piper într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute înainte de servire. Pansamentul se va păstra, la frigider, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Bucătăriieuropean
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista