Pansament Cu Ciuperci-Quinoa
Pansamentul cu ciuperci-Quinoa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 235 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper proaspăt măcinat, quinoa, ciuperci porcini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quinoa Cu Ciuperci De Usturoi, Risotto De Quinoa Cu Ciuperci, și Tigaie Quinoan și ciuperci.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați porcini și 1 cană de apă clocotită.
Lăsați să stea până când ciupercile sunt limpezi, aproximativ 20 de minute. Strângeți ușor ciupercile pentru a îndepărta nisipul, apoi ridicați-le din apă, stoarceți-le uscate și tocați-le bine.
Fără a deranja nisipul, turnați cea mai mare parte a lichidului de înmuiere într-o măsură de sticlă; adăugați apă pentru a face 2/3 cană. Aruncați lichidul nisipos. Clătiți și uscați vasul.
Între timp, clătiți quinoa într-o strecurătoare fină sub apă curentă rece.
Puneți quinoa într-o tigaie de 4 până la 5 litri.
Adăugați 2/3 cană de lichid de înmuiere porcini și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când quinoa este doar fragedă pentru a mușca, 10 până la 12 minute.
Scurgeți și economisiți lichid, adăugând suficientă apă pentru a face 1/2 cană. Puneți quinoa în vasul mare.
Pe măsură ce gătește quinoa, clătiți ciupercile obișnuite, tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate și tocați-le bine.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați șalotele și usturoiul până când șalotele sunt șchiopătate și nuanțate maro, 3 până la 4 minute.
Adăugați porcini, ciuperci comune, țelină și rozmarin. Se amestecă adesea la foc mare până când ciupercile sunt moale și sucurile se gătesc, aproximativ 5 minute.
Amestecați legumele cu quinoa, bucăți de pâine, pătrunjel, cimbru și sare și piper după gust.
Se toarnă pansamentul de quinoa într - o caserolă superficială de 2 1/2 până la 3 1/2 litru și se adaugă lichid de gătit rezervat. Acoperiți și coaceți într-un cuptor de 400 până când este fierbinte, aproximativ 25 de minute (30 de minute dacă este răcit).