Panna Cotta cu miere cu smochine uscate și Sauternes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Panna Cotta cu miere cu smochine uscate și Sauternes. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.37 pe portie. O porție conține 414 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Panna Cotta cu miere cu smochine uscate și Sauternes, Panna Cotta Cu Smochine, și Panna Cotta cu smochine prăjite și Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-o cratiță mică și grea.
Presărați gelatina peste.
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă gelatina, aproximativ 5 minute (nu se fierbe).
Adăugați smântână, 3 linguri zahăr, miere și sare și amestecați până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Bateți în vanilie. Se răcește ușor. Se strecoară în 8 pahare de vin. Se dă la frigider până se fixează, cel puțin 5 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Sauternes, smochine și 1 lingură de zahăr în cratiță medie grea la foc mediu-mare. Se fierbe până când amestecul se reduce la 3/4 cană, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc. Se răcește complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Puneți câteva smochine și lichid de gătit deasupra fiecărei panna cotta și serviți.
* Un vin de desert din California făcut cu struguri Orange Muscat; disponibil la magazinele de băuturi alcoolice și la unele supermarketuri.