Panna Cotta Cu Iaurt Cu Miere Cu Piure De Piersici Albe
Rețeta Panna Cotta de iaurt cu miere cu piure de piersici albe ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 11 minute. Această rețetă servește 1 și costă 5,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1123 calorii. Această rețetă de la Norecipes are 2 fani. Un amestec de iaurt, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Panna Cotta cu iaurt slab cu miere și portocală, Panna Cotta de iaurt cu căpșuni prăjite cu miere, și Panna Cotta cu iaurt grecesc cu caise glazurate cu miere.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.