Panna Cotta cu căpșuni balsamice

Panna Cotta cu căpșuni balsamice
Rețeta Panna Cotta cu căpșuni balsamice este gata în aproximativ 24 de ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 481 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Panna Cotta cu căpșuni balsamice, PANNA cotta de vanilie cu căpșuni balsamice, și Panna Cotta de piper negru cu căpșuni și sirop Balsamic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, presărați gelatina pe 1 1/2 linguri de apă rece. Se amestecă și se lasă deoparte timp de 10 minute pentru a permite dizolvarea gelatinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Între timp, într-un bol mediu, bateți împreună 3/4 cană de smântână, iaurt, extract de vanilie și semințe de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Încălziți restul de 3/4 cană de smântână și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. De pe foc, adăugați gelatina înmuiată în crema fierbinte și amestecați pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă amestecul fierbinte de cremă-gelatină în amestecul rece de cremă-iaurt și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
5
Se toarnă în 4 (6 până la 8 uncii) ramekins sau cupe de cremă și se dă la frigider neacoperit până la rece. Când Panna cottas este bine răcită, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Combinați căpșunile, oțetul balsamic, 1 lingură de zahăr și piperul cu 30 de minute până la 1 oră înainte de servire. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Pentru a servi, rulați un cuțit mic în jurul fiecărui desert din ramkein și înmuiați rapid fundul fiecărui ramekin într-un bol cu apă fierbinte de la robinet. Invertiți fiecare ramekin pe o farfurie de desert și înconjurați panna cotta cu căpșuni. Se pudrează ușor cu coaja de lămâie proaspăt rasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista