Panna Cotta

Panna Cotta
Rețeta Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 413 calorii, 4G de proteine, și 36g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1569 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, extract de vanillan, lapte degresat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert ieftin. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: mango panna cotta, cum să faci vegetarian Mango panna cotta, Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Panna Cotta.

Instrucțiuni

1
Se toarnă laptele într-un castron mic și se amestecă pulberea de gelatină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță, amestecați împreună smântâna grea și zahărul și puneți la foc mediu. Aduceți la fierbere completă, urmărind cu atenție, deoarece crema se va ridica rapid în partea de sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se toarnă gelatina și laptele în smântână, amestecând până se dizolvă complet. Gatiti un minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
CremăCremă
LapteLapte
4
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se toarnă în șase feluri de mâncare individuale ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Răciți ramekinele descoperite la temperatura camerei. Când se răcește, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Chianti, Moscato Dasti, Verdicchio, Trebbiano

Panna Cotta funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Chianti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista