Panna Cotta
Rețeta Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 15 minute. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de fructe de pădure, brânză ricotta originală polly-o, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ mango panna cotta , cum se face mango vegetarian panna cotta, Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Panna Cotta.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1/2 cană jumătate și jumătate în cratiță medie; lăsați să stea 5 min. sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul, vanilia și restul de jumătate și jumătate; gatiti la foc mic pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand frecvent. (Nu fierbeți.)
Puneți amestecul de gelatină în blender.
Adăugați ricotta; amestecați până se omogenizează.
Se toarnă în 8 (6-oz.) cupe de cremă pulverizate cu spray de gătit. La frigider 2 ore sau până când este ferm.
Amestecați fructele de pădure în blender până se omogenizează; lingură pe 8 farfurii de desert. Sus cu deserturi nemodificate.