Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală

Panko-talpă crustă cu busuioc, usturoi și portocală
Talpa cu crustă Panko cu busuioc, usturoi și portocală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 450 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, ouă, sare cenușie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Panko crustă talpă Petrale cu busuioc, usturoi și portocală, Cod cu crustă Panko cu gust de roșii-busuioc, și Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista