Panini De Ton Și Anghinare Pe Focaccia De Fenicul De Casă
Rețeta Panini de ton și anghinare pe Focaccia de fenicul de casă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.13 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 601 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de maioneză, parmezan, roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tunan și panini de anghinare, Panini de anghinare și ton cu răspândire de fasole Garbanzo, și Pui Caprese Focaccia Panini.
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.