Panini cu gem Gruyere, mere și smochine
Panini cu gem de Gruyere, mere și smochine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 622 calorii, 20g de proteine, și 44G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyere, pâine rustică din cereale integrale, măr Granny smith și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gem de smochine de lot mic + gem de smochine și panini de Speck, Giveaway, Mere Și Smochine Panini, și Panini de pui cu gem de smochine.
Instrucțiuni
Încălziți presa panini la foc mediu-mare. (Sau dacă nu folosiți o presă panini, preîncălziți o tigaie din fontă la foc mediu.)
Asamblați sandvișuri: pentru fiecare sandviș, întindeți untul pe două felii de pâine. Întoarceți feliile și întindeți un strat de gem de smochine pe cealaltă parte a fiecărei felii.
La o felie adăugați un strat de brânză feliată, mai multe felii de mere și un strat de mai multă brânză. Acoperiți sandvișul cu cealaltă felie de pâine, cu unt în sus.
Așezați până la două panini la un moment dat în aparatul de panini preîncălzit și închideți capacul închis. Grătiți până când brânza este topită și pâinea este prăjită, aproximativ 4 până la 5 minute.
Dacă faceți un sandviș cu brânză la grătar în loc de panini, puneți-l într-o tigaie încălzită din fontă, gătiți până când o parte se rumeneste, folosiți o spatulă metalică, răsturnați cu grijă sandvișul și prăjiți-l pe cealaltă parte până când brânza este topită. Poate fi necesar să reduceți focul pe tigaie pentru a permite suficient timp pentru ca brânza să se topească fără a arde pâinea.