Panglici galbene de dovlecei cu ceapă roșie și parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați panglici galbene de dovlecei cu ceapă roșie și parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 82 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ulei de măsline, ceapă subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Panglici De Dovlecei Și Dovlecei Galbeni Cu Daikon Și Oregano Și Busuioc, Panglici de dovlecei de vară cu lămâie și parmezan, și Dovlecei galbeni cu ceapă și parmezan.
Instrucțiuni
Folosind un cojitor de legume, radeți dovleceii în panglici pentru a măsura 5 căni. Aruncați semințele și miezul de dovlecei.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați dovlecei, ceapă și usturoi; gatiti 4 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand usor ocazional.
Adăugați sare, piper roșu și piper negru și aruncați ușor pentru a combina.