Panecillos Cu Nuci De Pin
Panecillos cu nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 227 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vanilie, făină, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Panecillos de queso Cheddar, și Bare de alimentare pentru Date și piulițe.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați sau agitați nucile de pin până se prăjesc ușor, 3 până la 4 minute.
Se toarnă într-un castron.
Într-un robot de bucătărie sau blender, rotiți 1 cană de nuci de pin până când se curăță ușor, răzuind frecvent părțile recipientului.
În robotul de bucătărie sau într-un castron cu mixer, învârtiți sau bateți nuca de pin pură, 1/2 cană unt, zahăr brun și 1/2 cană zahăr granulat pentru a amesteca.
Adăugați ou și vanilie; învârtiți sau bateți pentru a amesteca.
Într-un alt castron, amestecați împreună făina și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă în amestecul de unt; se amestecă, apoi se învârte sau se bate pentru a se amesteca bine. Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Într-un castron mic, amestecați 4 lingurițe de zahăr granulat și scorțișoara.
Apăsați fiecare porție de aluat uniform într-o tigaie cu unt de 9 inci lățime, cu jantă detașabilă (veți avea nevoie de 2). Împrăștiați nucile de pin rămase peste aluat și, cu degetele, apăsați-le ușor, dar ferm în aluat.
Coaceți într-un cuptor 375 până când cookie-urile încep să tragă de pe părțile laterale ale tigaiei și centrează primăvara înapoi când sunt presate ușor, 16 până la 17 minute (350 într-un cuptor cu convecție timp de aproximativ 13 minute). Cu aproximativ 5 minute înainte de coacerea prăjiturilor, presărați cu amestec de zahăr-scorțișoară.
Lăsați să se răcească în tigăi aproximativ 10 minute; îndepărtați jantele.
Tăiați fiecare prăjitură în 8 pene.
Se servește cald sau rece.