Pandebono (pâine cu brânză columbiană)
Pandebono (pâine cu brânză columbiană) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 78 calorii. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4714 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de porumb gătită, ou, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Almojcurbanas (Pâine Cu Brânză Columbiană), Pan De Queso (pâine cu brânză în stil columbian), și Mote de Queso (brânză columbiană și supă de Ignam) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400. 4 F.In un robot de bucătărie, Așezați făina de yuca, brânza și masarepa. Procesați până când sunt bine combinate.
Adăugați oul încet în timp ce robotul de bucătărie rulează.Împărțiți amestecul în 12 porțiuni de dimensiuni egale, modelându-le în bile.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți timp de aproximativ 15 până la 20 de minute sau până devin aurii deasupra.