Pancetta și Bietă Elvețiană cu mămăligă moale
Pancettan și Chard elvețian cu mămăligă moale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți parmezan, mămăligă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu Pancettan și Chard elvețian, Saut brustă Elvețiană cu Pancetta, și Plăcinte Cu Pancetta, Fasole Albă Și Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare acoperita cu spray de gatit la foc mediu pana cand este crocanta (aproximativ 10 minute).
Scoateți pancetta din tigaie.
Adăugați usturoi la picături în tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați bulion și cimbru; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand amestecul este redus la 3/4 cana (aproximativ 5 minute).
Adăugați bietă, sare și piper, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când bietul este fraged.
Se servește peste mămăligă moale; se acoperă cu pancetta și parmezan.
(Totalurile includ mămăligă moale)