Pancettan și Chard elvețian cu mămăligă moale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți parmezan, mămăligă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Linguine cu Pancettan și Chard elvețian, Saut brustă Elvețiană cu Pancetta, și Plăcinte Cu Pancetta, Fasole Albă Și Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pancetta intr-o tigaie mare acoperita cu spray de gatit la foc mediu pana cand este crocanta (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți pancetta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoi la picături în tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați bulion și cimbru; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand amestecul este redus la 3/4 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați bietă, sare și piper, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când bietul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chard Elvețian
(fie Fie Obișnuit)
6
Se servește peste mămăligă moale; se acoperă cu pancetta și parmezan.