Această rețetă servește 2 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 359 calorii. Un amestec de făină universală, ulei de măsline extravirgin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Friptură De Porc Învelită Cu Pancetta, Friptură de porc învelită cu Pancetta, și Coada de vânat învelită în Pancetta a lui Roland Passot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de dimensiuni medii adăugați bucățile de frunze de dafin, apă, zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Puneți cotletul de porc într-o pungă cu fermoar de dimensiuni adecvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Carne De Porc
4
Se toarnă lichidul de saramură în pungă și se sigilează bine. Eliminarea cât mai mult aer posibil. Puneți punga într-un castron pentru a evita accidentele și refrigerați 2-4 zile.Când este gata să prăjească carnea de porc. Cuptorul Pre-încălzit la 375 de grade F. scor un mic x pe capătul rădăcinii fiecărei ceapă. Acest lucru îl va face să se coajă mai ușor după ce s-a prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o bine. Frecați uleiul peste toată carnea și condimentați-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Presărați carnea de porc cu rozmarin tocat și usturoi tocat pe ambele părți. Înfășurați carnea de porc foarte atent cu pancetta, suprapunând ușor fâșiile. Folosiți scobitori pentru a asigura pancetta, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
7
Așezați o crenguță de rozmarin deasupra; legați carnea de porc cu sfoară de bucătărie și îndepărtați scobitorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Gumă De Mestecat Mentă
8
Așezați carnea de porc într-o tigaie ovenprook sau într-un vas de copt prietenos cu plita. Împrăștiați ceapa și crenguțele de rozmarin în jurul cărnii de porc. Prăjiți la cuptor, ungând ocazional cu sucuri de gătit, până când atinge o temperatură internă de 140 de grade pe un termometru citit instant, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați carnea de porc și ceapa într-un platou; acoperiți-l ușor pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Adăugați untul înmuiat și făina într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine. Pune deoparte.
3
Așezați aceeași tigaie sau fel de mâncare în care ați gătit carnea de porc la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați stocul, răzuind fundul pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; reduceți ușor lichidul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Bateți amestecul de unt; gatiti pana se ingroasa. Se condimentează cu sare și piper. Feliați carnea de porc în bucăți de circulat peste cereale și stropiți cu sos. Alunecați pielea de pe ceapă și serviți-le cu carne de porc feliată și sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate