Pancetta, aluat și umplutură de mere
Pancetta, aluatul și umplutura de mere este o fără lactate garnitură. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 1006 calorii. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de mere delicioase aurii, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aluat-Umplutură De Mere, Umplutura Briose cu mere și Pancetta, și Umplutură De Aluat De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pancetta brună în ulei într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoi, țelină și ceapă; saut aproximativ 4 minute.
Adăugați mere; se amestecă pentru a acoperi.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați bulion în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite.
Se amestecă pâinea, pătrunjelul și cimbru. Lingura umplutura într - un uns 9-de 13-in. dish, apăsând în jos ușor pentru a umple tigaie.
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Faceți înainte: până la 1 zi înainte, pregătiți umplutura și răcirea, acoperită.
Coaceți aproximativ 1 oră.