Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Panang tofu Curry ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați tofu, lapte de cocos, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Panang Tofu Curry, Panang Curry Vegetarian cu Tofu, și Panang Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ulei de căldură în skilletover grele mari de căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
2
Adăugați saloturi, ghimbir și usturoi; gătițipână când șalotele sunt fragede, aproximativ6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ghimbir
3
Adăugați unt de arahide,turmeric, chimen și pastă de chili;se amestecă până se parfumează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Pastă De Chili
Turmeric
Chimen
4
Bateți în 1 cană de apă, apoilapte de cocos, frunze de tei șizahăr brun; aduceți la foc mic.Sos de sezon cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei
Sos
Zahăr
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați tofu, morcovi și ardei gras; simmerover la foc mediu până când morcoviisunt fragede, ajustând căldura la mediu-scăzut dacă începe să fiarbă și ocazional amestecând ușor,aproximativ 20 de minute. Asezoneazăgust cu sare. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește. Reîncălziți căldura excesivă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Morcov
Sare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
* Disponibil în secțiunea Asian foodssection a multor supermarketuri și pe piețele asiatice.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Trupa de cadre de pietre Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.