Panang Tofu Curry

Panang Tofu Curry
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Panang tofu Curry ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați tofu, lapte de cocos, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Panang Tofu Curry, Panang Curry Vegetarian cu Tofu, și Panang Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ulei de căldură în skilletover grele mari de căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați saloturi, ghimbir și usturoi; gătițipână când șalotele sunt fragede, aproximativ6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
3
Adăugați unt de arahide,turmeric, chimen și pastă de chili;se amestecă până se parfumează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Pastă De ChiliPastă De Chili
TurmericTurmeric
ChimenChimen
4
Bateți în 1 cană de apă, apoilapte de cocos, frunze de tei șizahăr brun; aduceți la foc mic.Sos de sezon cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați tofu, morcovi și ardei gras; simmerover la foc mediu până când morcoviisunt fragede, ajustând căldura la mediu-scăzut dacă începe să fiarbă și ocazional amestecând ușor,aproximativ 20 de minute. Asezoneazăgust cu sare. Faceți înainte: poate fi făcut cu 3 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește. Reîncălziți căldura excesivă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
* Disponibil în secțiunea Asian foodssection a multor supermarketuri și pe piețele asiatice.

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Trupa de cadre de pietre Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista