Panang Curry De Legume

Panang Curry De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Panang Vegetable Curry. Această rețetă face 8 porții cu 502 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Mergeți la magazin și ridicați alune, suc de lămâie, stoc de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Panang Curry, Panang Tofu Curry, și Panang Tofu Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șalotă , pastă de Curry Panang și ghimbir; se amestecă până când șalota începe să se înmoaie, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați 1/3 cană de lapte de cocos; se amestecă până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați restul de 2 căni de lapte de cocos, 1 1/2 căni de legume, frunze de tei și ardei iute; se amestecă pentru a se amesteca, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De TeiFrunze De Tei
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
5
Adăugați dovlecelul kabocha în oală, așezat pe laturi, astfel încât toate piesele să se potrivească într-un singur strat. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când dovlecelul este aproape fraged, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Scoateți dovleceii din oală; se amestecă conopida, morcovii și ardeii. Întoarceți dovleceii în oală, așezând deasupra legumelor; gatiti pana cand toate legumele sunt fragede, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați dovleceii pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Se amestecă concentratul de tamarind, jumătate de busuioc, sosul de pește și sucul de lămâie în oală; adăugați tofu. Acoperiți și fierbeți până se încălzește, aproximativ 2 minute, adăugând mai mult stoc dacă este prea gros. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Împărțiți curry între boluri; acoperiți fiecare cu 1 pană de dovlecei; presărați busuiocul rămas și arahidele peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți curry cu orez de iasomie aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe

Ingrediente

2ardei iute uscat de cedrolardei iute uscat de cedrol4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.morcovi, curățați, tăiați pe diagonală în felii de 1/2morcovi, curățați, tăiați pe diagonală în felii de 1/2"6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cap mic de conopidă (aproximativ, miez, rupt în 1 cap mic de conopidă (aproximativ, miez, rupt în 1 " -2 " flori8creveți și cu veneOrez de iasomie aburitOrez de iasomie aburit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPastă De Curry PanangPastă De Curry Panang23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos de pește (cum ar fi Nam pla sau nuoc nam)sos de pește (cum ar fi Nam pla sau nuoc nam)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbusuioc proaspăt feliat subțire, împărțitbusuioc proaspăt feliat subțire, împărțit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghimbir decojit tocatghimbir decojit tocat2kilogramedovleac kabocha, tăiat în 8 pene, însămânțat sau 2 dovlecei de ghindă, sferturi, însămânțatdovleac kabocha, tăiat în 8 pene, însămânțat sau 2 dovlecei de ghindă, sferturi, însămânțat8frunze de tei de kaffir proaspete sau congelatefrunze de tei de kaffir proaspete sau congelate8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarahide tocatearahide tocate2ardei grași roșii, tăiați în pătrate de 1/2ardei grași roșii, tăiați în pătrate de 1/2"2mariceapă eșalotă, felii subțiriceapă eșalotă, felii subțiri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconcentrat lichid de tamarind sau 2 linguri de pastă de tamarind amestecată cu 2 linguri de apăconcentrat lichid de tamarind sau 2 linguri de pastă de tamarind amestecată cu 2 linguri de apă3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet tofu ferm, scurs, uscat, tăiat în cuburi de 1pachet tofu ferm, scurs, uscat, tăiat în cuburi de 1"5521 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de lapte de cocos neîndulcit, împărțiteconserve de lapte de cocos neîndulcit, împărțite23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(sau mai multe) stoc de legume(sau mai multe) stoc de legume

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista