Pan Seared rață cu sos de pere Chile roșu, bourbon-zahăr brun asiatice pere Relish și cartofi-albastru brânză prăjituri
Pan tocită rață cu sos de pere Chile roșu, bourbon-zahăr brun pere asiatice savura și prăjituri de brânză de cartofi-Albastru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1076 calorii, 62g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 11,56 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, brânză domestică și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare includ Folie de file mignon feliată cu gust de ceapă de pere și sos de brânză albastră, Salsa de roșii, Avocado și pere Asiatice cu pește tăiat în tigaie, și Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați rața cu sare și piper pe ambele părți și gătiți, cu pielea în jos, până se rumenesc, scurgeți grăsimea, întoarceți sânul și continuați să gătiți la cuptor până la o coacere medie-rară, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați 2 prăjituri cu brânză albastră de cartofi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Așezați un piept de rață deasupra prăjiturilor cu cartofi și stropiți sosul roșu de pere de Chile în jurul farfuriei și pe capetele sânilor de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Ardei Iute Roșu
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Așezați câteva lingurițe de gust de pere asiatice deasupra fiecăruia dintre sânii de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Asiatice Pere
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
6
Combinați cartofii, firimiturile de pâine și brânza albastră într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper după gust. Formați amestecul în opt prăjituri de 2 inci. Se răcește la frigider timp de 30 de minute. Dragați prăjiturile ușor în mai multe firimituri panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti prajiturile pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vinul și gătiți până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați stocul, ardeii iute, scorțișoara, anasonul și perele și gătiți până la reducerea cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Jumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se strecoară sosul într-o cratiță curată și se gătește până la consistența sosului și se poate acoperi spatele unei linguri gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați perele și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați bourbonul și zahărul și gătiți până când perele sunt ușor glazurate.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.