Pan Seared rață cu sos de pere Chile roșu, bourbon-zahăr brun asiatice pere Relish și cartofi-albastru brânză prăjituri

Pan Seared rață cu sos de pere Chile roșu, bourbon-zahăr brun asiatice pere Relish și cartofi-albastru brânză prăjituri
Pan tocită rață cu sos de pere Chile roșu, bourbon-zahăr brun pere asiatice savura și prăjituri de brânză de cartofi-Albastru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1076 calorii, 62g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 11,56 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, brânză domestică și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare includ Folie de file mignon feliată cu gust de ceapă de pere și sos de brânză albastră, Salsa de roșii, Avocado și pere Asiatice cu pește tăiat în tigaie, și Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați rața cu sare și piper pe ambele părți și gătiți, cu pielea în jos, până se rumenesc, scurgeți grăsimea, întoarceți sânul și continuați să gătiți la cuptor până la o coacere medie-rară, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați 2 prăjituri cu brânză albastră de cartofi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4
Așezați un piept de rață deasupra prăjiturilor cu cartofi și stropiți sosul roșu de pere de Chile în jurul farfuriei și pe capetele sânilor de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Așezați câteva lingurițe de gust de pere asiatice deasupra fiecăruia dintre sânii de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Asiatice PereAsiatice Pere
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
6
Combinați cartofii, firimiturile de pâine și brânza albastră într-un bol mediu. Condimentează cu sare și piper după gust. Formați amestecul în opt prăjituri de 2 inci. Se răcește la frigider timp de 30 de minute. Dragați prăjiturile ușor în mai multe firimituri panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti prajiturile pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vinul și gătiți până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați stocul, ardeii iute, scorțișoara, anasonul și perele și gătiți până la reducerea cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Se strecoară sosul într-o cratiță curată și se gătește până la consistența sosului și se poate acoperi spatele unei linguri gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1
Încălziți o cratiță medie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați perele și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați bourbonul și zahărul și gătiți până când perele sunt ușor glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista