Pan Seared Cilantro Crusted Cod cu hrean piure de cartofi cu ceapa caramelizate și sote pattypan Squash

Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Pan Seared Cilantro Crusted Cod cu hrean piure de cartofi cu ceapa caramelizate și sote pattypan Squash ar putea fi o reteta super pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.2 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1165 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți pătrunjel, ulei de măsline, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cartofi Piure De Hrean Cu Ceapă Caramelizată, Piure De Cartofi Cu Ceapă Caramelizată Și Hrean, și Ceapă caramelizată și piure de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți încet până la culoarea aurie profundă.
Adăugați oțet și cimbru și condimentați cu sare și piper, gătiți timp de 2 minute mai mult. Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata pana se inmoaie.
Se scurge bine, se adaugă untul, smântâna grea și hreanul, se toacă până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Așezați cartofii într-un bol și acoperiți cu ceapa.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie.
Adăugați dovlecelul și sotati până când tocmai ați fiert.
Adăugați untul și gătiți până se topește.
Se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper după gust.
Pan Seared Cod: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Condimentează codul pe ambele părți cu sare și piper. Piele de dragare în cilantro.
Așezați codul, cilantro-partea în jos în ulei și sotati până se rumenesc ușor. Întoarceți peștele și puneți-l în cuptor și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute până când tocmai ați fiert.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio