Pan-prăjită Monkfish cu ciuperci și Scallions
Pan-prăjită Monkfish cu ciuperci și Scallions ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 7.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 287 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de smântână grea, fileuri de pește, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Încercați Ciuperci Prăjite Cu Susan Și Scallions, Monkfish fiert cu ciuperci sălbatice și ceapă Cipollini, și Scallions Sote, Ciuperci Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală rezistentă la cuptor, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați ciupercile și gătiți până când începeți să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulbii de scallion, usturoiul și 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Gatiti pana cand scallionii incep sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Puneți peștele deasupra ciupercilor și scallions și transferați oala în cuptor. Prăjiți până când peștele este gata, 10 minute pentru fileuri groase de 3/4 inci.
Scoateți peștișorul din oală și puneți oala deasupra aragazului.
Adăugați blaturile de scallion și smântâna în oală. Aduceți la foc mic și continuați să fierbeți sosul până când începe să se îngroașe, 1 până la 2 minute.
Serviți peștele acoperit cu sosul.
Alternative de pește: fripturi de pește groase, cum ar fi halibut sau somon ar rezista bine la pan-prăjire și gust delicios cu acest sos.
Variație: pan-prăjită Monkfish cu ciuperci sălbatice și Scallions: utilizați 1 lira felii shiitake ciuperci capace sau 1 lira de ciuperci sălbatice mixte în loc de ciuperci regulate.
Recomandare de vin: texturile cărnoase ale peștilor și ciupercilor vor fi bine servite de un chardonnay plin de corp din California sau Australia. Felul de mâncare ar merge chiar frumos cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir din California.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.