Pan prăjită arctic Char umplute cu mandarina si fenicul

Pan prăjită arctic Char umplute cu mandarina si fenicul
Pan prăjită arctic Char umplute cu mandarina si fenicul este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 388 calorii, 2G de proteine, și 37g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de oțet de vin, bulbi de fenicul, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Arctic Char cu glazură de mandarină-Habanero și bulion de cuscus cu lămâie Meyer, Pan prăjită arctic Char cu portocale și rozmarin Beurre Blanc, și Cărbune Arctic prăjit lent cu Topping de semințe de muștar de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Clătiți peștele și uscați-l. Feliați mandarinele subțire; scoateți și rezervați frunzele din bulbii de fenicul și tăiați bulbii în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
MandarinăMandarină
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Amestecați-le împreună într-un bol cu 1/4 cană ulei de măsline și sare și piper, după gust. Condimentează peștele în interior și în exterior cu sare și piper. Umpleți peștele cu amestecul de mandarină și legați-l închis cu șnur de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MandarinăMandarină
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu și adăugați 1/4 cană de ulei de măsline. Când se aruncă fierbinte în semințele de fenicul și boabele de piper. Gatiti pentru a aroma uleiul timp de aproximativ 1 minut, scoateti condimentele si aruncati-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți peștele în tigaie și gătiți pe fiecare parte timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți peștele timp de aproximativ 15 până la 20 de minute sau până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se servește cu fenicul și salsa verde de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
8
Așezați frunzele de fenicul, pătrunjelul, măslinele, caperele și hamsiile pe o tăietură. Tăiați-le cu un cuțit până când sunt foarte fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Puneți-le într-un bol și amestecați uleiul de măsline, sucul de mandarină și oțetul. Gustați salsa și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Suc De MandarineSuc De Mandarine
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista